SDU Alumnet får nyt ansigt

SDU's officielle netværk for alumner bliver i disse dage udskiftet med et nyt og mere brugervenligt system.

SDU arbejder i øjeblikket på at udskifte det gamle SDU Alumnet med et nyt og mere brugervenligt system.

Det nye system giver dig en langt bedre oplevelse, når du besøger  SDU Alumnet for at læse nyheder eller portrætter, tilmelde dig events eller gøre brug af alle de andre medlemfordele. Og nu kan gør det hele uanset, om du sidder foran en PC eller ligger i sofaen med din mobil eller tablet.

Det nye SDU Alumnet giver dig mulighed for at angive, hvilke interesser du har, så vi ved, hvad vi bedre kan give dig relevante invitationer, nyheder og tilbud. Du kan også fortælle os, hvordan du kan - hvis du vil - hjælpe os med at blive et endnu bedre universitet. Når du er oprettet, kan du nemlig angive, om du f.eks. vil være mentor, gæsteforelæser eller oplægsholder.

Du kan oprette din profil i SDU Alumnet her.

Overgangen til det nye system betyder desværre, at du vil kunne opleve, at ikke alt fungerer helt korrekt. Opretter du dig for første gang i netværket, vil du desværre først kunne få onlineadgang til faglige tidskrifter til efteråret 2017.

Oplever du fejl, eller har du bare spørgsmål, skal du være velkommen til at skrive til alumnet@sdu.dk

Tilbage til aktuelt